Az áruház kezelése

kosar_kep

Az áruház kezelése

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket.

Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást.

A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Böngészés

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges.

A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, majd adatai megadásával ezen cikkek azonnal megrendelhetőek akár regisztráció nélkül is.

A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre.

A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek.

A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, láthatja az árát, leírását, képét, illetve itt teheti kosarába a terméket.

Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.

rock_diszkont_logo


Rendelés

Saját raktárkészletünk közel 9000 féle termékből áll, így a raktáron lévőket azonnal átveheti üzletünkben a nyitvatartási idő alatt, vagy 1-2 munkanapos határidővel tudjuk szállítani.

Azok a termékek melyek nincsenek raktáron de rendelhetők, a terméknél feltüntetett határidő alatt próbáljuk beszerezni.

A becsült szállítási időket szállító partnereink adják meg. A becslés átlagos beérkezési időt jelent, nem vállalunk felelősséget az esetleges változásokért (pl. hamarabb, vagy későbbi érkezés).

Az esetleges árfolyam-ingadozás és a beszerzési árak módosulása miatt üzletünk fenntartja az árváltozás jogát. Az árváltozás indokolt esetben a már megrendelt termékek árát is érintheti.

warningTöbb termékünk nincs raktáron, hanem azt a Vevői megrendelés alapján szerezzük be külföldi partnerünktől.

Ezekre a termékekre megrendelésünket a külföldi partner felé akkor adjuk le, ha a vételár és az esetleges szállítási költség megfizetésre került.
 
Raktáron nem lévő termékek esetén a becsült várakozási idő a "Termék állapot"-nál van feltüntetve, piros színnel kiemelve.
Természetesen igyekszünk minden rendelést a lehető legrövidebb határidővel teljesíteni!


Fentiek ismeretében, amennyiben elfogadja, úgynevezett DÍJBEKÉRŐ-t küldünk Önnek.

A díjbekérő egy olyan bizonylat, melyet a megrendelést követően az eladó küld a vevő részére, ami alapján a vevő kifizetheti az általa rendelt termék vagy szolgáltatás ellenértékét.
Választható fizetési módok: PayPal, Bankkártya, Banki átutalás - Közvetlen utalással cégünk számlájára

A kiegyenlített Díjbekérő után a vásárlásáról elektronikus számlát (e-számla, távszámla) állítunk ki a megrendelésében szereplő adatok alapján, és a megadott email címre küldjük.
A megrendelésében szereplő termék(ek)-et megrendeljük Önnek, amint beérkezik, haladéktalanul értesítjük Önt az átvétel vagy szállítás időpontjáról.

Ha esetlegesen nem tudjuk az adott megrendelést akár határidőre, akár fizikailag teljesíteni, de a megrendelő azt előre kifizette, a vételárat és az esetleges szállítási díjat visszautaljuk. Ilyen esetben e-mailen vagy telefonon felvesszük a kapcsolatot megrendelőinkkel.

Sajnos egyre gyakoribb, hogy a vásárlók hajlamosak könnyelműen megrendelni a termékeket, majd azt a kiszállításkor nem veszik át, vagy törlik a rendelést a csomag kézbesítése előtt, mert:
  -  időközben meggondolta magát
  -  elfelejti
  -  a megrendelés leadásakor még volt rá pénze, de mire a csomag odaért már elfogyott az erre szánt összeg
  -  vásárolt már időközben egy másik terméket (vagy eleve több áruházból rendelt, tudva azt, hogy az elsőnek odaérkező árut fogja átvenni, a később érkezőket nem, nem törődve azzal, hogy ezzel az áruháznak kárt okoz)
  -  eleve csalási szándékkal történt a vásárlás

warning Webáruházunkban minden termék mellett feltüntetjük, hogy raktáron rendelkezésre áll-e. Ennek ellenére az árukészlet gyors változása miatt előfordulhat, hogy a termék weboldalunkon megrendelhető, de valós raktárkészlettel már nem rendelkezünk belőle. Az ebből fakadó kellemetlenségek érdekében kérjük érdeklődjön telefonon az aktuális raktárkészletről!

A termék állapota státusz csak a már beérkezett megrendelések feldolgozása után frissül, így nem tekinthető percre pontosnak. Ha valaki Ön előtt már megrendelte ezt a terméket, annak az árucikknek a valós megléte csak a számlája elkészülte után módosul. Munkaidőn kívül a készlet a megrendelésekkel nem módosul.

Ha egy megrendelésen belül több, eltérő szállítási határidejű termék szerepel, a megrendelt valamennyi termék beérkezését megvárjuk, így a leghosszabb szállítási határidőt szükséges figyelembe venni.

Ha a kosárban több termék is van és legalább egy előre fizetéses, akkor a fizetési módok közül csak az előre fizetés választható, utánvétes fizetés nem.

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben csak illusztrációként szerepelnek.
Köszönjük megértését!

Általános Szerződési Feltételek

A megrendelés jóváhagyásával, illetve elküldésével szerződés jön létre a Rock Diszkont / Gyémánt Ervin egyéni vállalkozó (továbbiakban, mint Kereskedő) és a megrendelést küldő személy között (továbbiakban, mint Megrendelő).

Megrendelő a webáruházban megismeri a terméket, annak paramétereit, tulajdonságait és jellegzetességeit. Tájékoztatást kap az árakról, fizetési feltételekről, szállítási módokról, valamint minden egyéb, a termékre és a megrendelésre vonatkozó adatról.

A vevő a megrendelés elküldésével egyidejűleg kijelenti, hogy megismerte, megértette, és magára nézve kötelezően elfogadja az Általános Szerződési Feltételeinket.

Kereskedő kötelezettséget vállal arra vonatkozóan, hogy minden megrendelést a tőle elvárható legnagyobb körültekintéssel, odafigyeléssel kezel és teljesít. Megrendelő kötelezettséget vállal arra vonatkozóan, hogy a megrendelt terméket átveszi, és annak vételárát megfizeti.

A megrendelést visszaigazoló e-mail kizárólag arra szolgál, hogy tájékoztassa a Vásárlót a megrendelésének megérkezéséről.

A visszaigazoló e-mail nem minősül a Kereskedő részéről a Vásárló által tett ajánlat elfogadásának, és a visszaigazolással érvényes szerződés nem jön létre a Kereskedő és a Vásárló között.

Amennyiben a Kereskedő a termék elérhetőségéről a kínálatában szereplő feltételekkel nem tud gondoskodni, úgy jogosult a szerződéskötéstől elállni. Ebben az esetben a Vásárló a megrendelés visszautasításáról kap értesítést.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak.

A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállási jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette.

Az elállás joga az üzletünkben történő személyes átvétel, illetve futárszolgálattal vagy postával történő szállítás esetén is gyakorolható.
Vállalkozásunk visszatéríti a Fogyasztó által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is.

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia!

Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog:
Lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta.

A Megrendelő a rendelés leadásával az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával kifejezetten hozzájárul, hogy a vásárlásáról e-számlát állítsunk ki a megrendelésében szereplő adatok alapján, és a megadott email címre kiküldjük azt.

A Kereskedő kiállított elektronikus Számla elektronikus úton kibocsátott számviteli bizonylat, amely a számviteli és az ÁFA jogszabályok által szabályozott és adóigazgatási azonosításra teljes mértékben alkalmas. Az elektronikus úton kibocsátott Számlákat a hatályos jogszabályok alapján, elektronikus úton kell megőrizni. Az eredeti elektronikus Számla, mint elektronikus úton kibocsátott számviteli bizonylat, hitelesen igazolja az adófizetéssel kapcsolatos jogok és kötelezettségek létét.

Mindezek alapján a Megrendelő, aki elektronikus úton adja le megrendelését és szállítással (átvételi pont, házhozszállítás) kívánja a terméket átvenni, minden esetben a fentieknek megfelelő elektronikus Számlát kap a rendeléséről.

Az így kiállított elektronikus Számla megfelel az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvényben, a 23/2014 (VI.30.) NGM rendeletben és az egyéb elektronikus számlára vonatkozó jogszabályokban előírt feltételeknek.

Azok a Megrendelők, akik az online megrendelés során a személyes átvételt választották, üzletünkben kapnak nyomtatott számlát az eladótól.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az Európai Unió által életre hívott Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) való megfelelés miatt a webáruházhoz kapcsolódóan a Kereskedői Általános Szerződési Felételek (ÁSZF) kiegészítése szükséges.
 
A kiegészítés az alábbi linken keresztül elérhető:
GDPR


Megrendelés:

Érvényes rendelést regisztráció nélkül is feladhat.

A megrendeléskor, vagy esetleges regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni.

Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból.

Helyezze kosarába a kívánt termékeket! Majd a Megrendelés gombra kattintva választhat átvételi módot. Amennyiben futárszolgálattal kéri, úgy a szállítási cím megadása után az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a fizetendő végösszeget.

A megrendelt terméket üzletünkben a nyitva tartási időben személyesen is átveheti.
Amennyiben üzletünkben kívánja átvenni a megrendelt terméket, ezt általános esetben a megrendeléstől számított 2 munkanapon belül meg kell tennie, ezután a megrendelést semmisnek tekintjük és a terméket újra eladásra kínáljuk. Amennyiben ettől eltérő átvételi időpontot kér, kérjük a megrendelés visszaigazolását követően külön (e-mail vagy telefon) útján jelezze!

Hétköznap 10 - 18 óráig
szombaton 10 - 13 óráig

Telefon: +36 1 341-3350
E-mail: rockaruhaz kukac gmail.com

Szállítási módok és díjaik:
 
A csomagokat az MPL vagy a GLS Futárszolgálattal küldjük.

A csomagok házhoz történő kézbesítése munkanapokon történik 9 és 17 óra közötti időszakban. A futár pontos érkezéséről nem tudunk információval szolgálni, csak az érkezés napját tudjuk előre megmondani. Erről legalább egy nappal a csomag érkezése előtt e-mail-ben tájékoztatjuk Önt.

Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű például a munkahelyi címet megadni, vagy válassza a Postán maradóra, Postapontra, MPL csomagautomatára, GLS csomagpontra vagy csomagautomatára történő kézbesítést!

A szállító a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről.

Futárszolgálattal történő kézbesítés esetén házhoz szállításnál, a fizetés készpénzzel vagy bankkártyával történik.

Az áru kiszállításának költségei több részből tevődnek össze. A megrendelt termék(ek) ára, a speciális bélelt boríték vagy karton doboz és az esetleges utánvétel díja összegződik.

Választható fizetési módok: Utánvét (fizetés a futárnak), vagy előre fizetés (Bankkártya, Banki átutalás, PayPal, Barion)
Javasoljuk, válassza az előre fizetés lehetőséget, hogy megspórolja a futárcég utánvét szolgáltatásának a költségét!

Összegtől, súlytól, mérettől és darabszámtól függetlenül minden csomag kiszállítási díja az alábbiak szerint alakul:

Személyes átvétel budapesti üzletünkben INGYENES

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK, ÁRAK:

Szállítási módok Magyarország területére Előre fizetéssel
MPL csomagautomatába, postapontra, postán maradó990 Ft
(30.000 Ft felett INGYENES)
MPL futárszolgálat - házhozszállítás1.990 Ft

 

Szállítási módok Magyarország területére Előre fizetéssel    
Utánvéttel     
GLS csomagpontra, csomagautomatába
1.690 Ft
2.090 Ft
GLS futárszolgálat - házhozszállítás
1.990 Ft
2.590 Ft

 

Szállítási módok külföldre Előre fizetéssel
Házhozszállítás (Home Delivery) előrefizetéssel (by prepayment)
Česká Republika (CZ), Polska (PL), Románia (RO),
Slovensko (SK), Deutschland (DE), Österreich (AT),
België (BE), Nederland (NL)
4.990 Ft
Házhozszállítás (Home Delivery) előrefizetéssel (by prepayment)
France (FR), Italia (IT)
11.990 Ft

 

Fizetés bankkártyával vagy átutalással:

terminalsimplepay

A mai internetes kereskedelemben elengedhetetlen, hogy a vásárlóknak biztosítva legyen egy azonnali fizetési lehetőség.

A Simple Kártyaelfogadási rendszer támogatja a VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro és American Express kártyákkal történő fizetést.

Simple online fizetési szolgáltatás: Az OTP Mobil Kft. elektronikus fizetési szolgáltatása.

Ne vesztegesse az idejét és borzolja az idegeit. Fizessen gyorsan néhány kattintással!

Minden tranzakcióval kapcsolatos adattovábbítás SSL (Secure Socket Layer) titkosított csatornán keresztül történik.

A Simple fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.

Az általunk kibocsátott számláról Ön emailben kap értesítést. Az emailben található linkre kattintva megtekintheti a kiállított díjbekérőt, és azonnal végrehajthatja az online fizetést is.

Bankkártyás fizetés:
- A vásárlás értéke pillanatokon belül megérkezik a Simple-hez, amiről a kereskedő is azonnali értesítést kap, így megkezdheti a rendelés teljesítését.
- A kártyabirtokosok számára díjmentes a tranzakció.

Banki átutalás:
- Banki átutalás fizetési szolgáltatás keretében a Simple vállalta a banki átutalással történő fizetések teljes körű kezelését fizetéstől elszámolásig.
- A tranzakció elindításának megtörténtéről az értesítés pillanatokon belül megérkezik a Simple-hez, amiről a kereskedő is azonnali értesítést kap, így megkezdheti a rendelés teljesítését.

Bármelyik fenti fizetési mód választása esetén Ön közvetlenül a Simple számára juttatja el a vásárlás ellenértékét. A fizetett összeg megérkezik a Simple bankszámlájára, erről azonnal értesítést kap a Rock Diszkont.
- A Simple-től kapott értesítés alapján történik a megrendelés teljesítése, biztosítva, hogy a termék ellenértéke biztosan meg fog érkezni.

Online fizetés Paypal-lal
- A PayPal a világ legnépszerűbb online fizetési módja, több mint 150 millióan használják a világ 190 országában.
- A kereskedő nem lát banki adatokat a PayPal-lal történő fizetéskor. Ráadásul az átutalt pénz azonnal a címzetthez kerül, nincsenek várakozási idők, mint a banki átutalásoknál (habár itthon már a banki átutalások is felgyorsultak).
- A fizetés az ügyfelek számára ingyenes, de a kereskedők díjat fizetnek. 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az Európai Unió által életre hívott Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) való megfelelés miatt az OTP Mobil Kft. SimplePay szolgáltatásához kapcsolódóan a Kereskedői Általános Szerződési Felételek (ÁSZF) kiegészítése szükséges.
 
Az OTP Mobil Kft. digitális aláírásával ellátott kiegészítés az alábbi linken keresztül elérhető:
GDPR