Üzemeltető

A VÁLLALKOZÁS ADATAI:

Gyémánt Ervin egyéni vállalkozó
Adószám: 40732435-2-42
Vállalkozói igazolvány száma: ES-587129

A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal határozata alapján a
C/002 932 nyilvántartási számon
csomagküldő kereskedelmi tevékenység folytatható.
 
ROCK DISZKONT
1068 Budapest, Király u. 108.
Nyitva: hétköznap 10 - 18 óráig
szombaton 10 - 13 óráig
Telefon: +36 1 341-3350
info@rockdiszkont.hu

Szerződés tárgya:
A szerződés tárgya a Rock Diszkont internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg, bizonyos cikkeknél lehetősége van több kép megtekintésére is..

Vételár, fizetési feltételek:
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is.

A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:
- Magyarország területén a futárszolgálatnak készpénzben,
- Magyarország területén online bankkártyás vagy átutalásos fizetéssel, futárszolgálattal történő szállítással,
- Külföldre történő szállítás esetén kizárólag előre fizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyával.

Árucikkek cseréje:
Ha a megrendelt árucikk hibás, akkor azt Önnek díjmentesen kicseréljük. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük Önnek. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítse Ügyfélszolgálatunkat.

Megrendelés lemondása:
Megrendelését lemondhatja a bejelentkezés után megjelenő 'Saját adatok' menüpontban vagy ügyfélszolgálatunknak küldött elektronikus levélben, amíg megrendelés nem lett átadva szállításra.

Sikertelen kézbesítés:
Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik.

Felelősség korlátozása:
A Rock Diszkont nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:
  • - Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a webshop weboldalára, ott megrendelést adjon le.
  • - Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.


Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.

Elállás joga:
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

Általános Szerződési Feltételek

A megrendelés jóváhagyásával, illetve elküldésével szerződés jön létre a Rock Diszkont / Gyémánt Ervin egyéni vállalkozó (továbbiakban, mint Kereskedő) és a megrendelést küldő személy között (továbbiakban, mint Megrendelő).

Megrendelő a webáruházban megismeri a terméket, annak paramétereit, tulajdonságait és jellegzetességeit. Tájékoztatást kap az árakról, fizetési feltételekről, szállítási módokról, valamint minden egyéb, a termékre és a megrendelésre vonatkozó adatról.

A vevő a megrendelés elküldésével egyidejűleg kijelenti, hogy megismerte, megértette, és magára nézve kötelezően elfogadja az Általános Szerződési Feltételeinket.

Kereskedő kötelezettséget vállal arra vonatkozóan, hogy minden megrendelést a tőle elvárható legnagyobb körültekintéssel, odafigyeléssel kezel és teljesít. Megrendelő kötelezettséget vállal arra vonatkozóan, hogy a megrendelt terméket átveszi, és annak vételárát megfizeti.

A megrendelést visszaigazoló e-mail kizárólag arra szolgál, hogy tájékoztassa a Vásárlót a megrendelésének megérkezéséről.

A visszaigazoló e-mail nem minősül a Kereskedő részéről a Vásárló által tett ajánlat elfogadásának, és a visszaigazolással érvényes szerződés nem jön létre a Kereskedő és a Vásárló között.

Amennyiben a Kereskedő a termék elérhetőségéről a kínálatában szereplő feltételekkel nem tud gondoskodni, úgy jogosult a szerződéskötéstől elállni. Ebben az esetben a Vásárló a megrendelés visszautasításáról kap értesítést.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

A Megrendelő a rendelés leadásával az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával kifejezetten hozzájárul, hogy a vásárlásáról e-számlát állítsunk ki a megrendelésében szereplő adatok alapján, és a megadott email címre kiküldjük azt.

A Kereskedő kiállított elektronikus Számla elektronikus úton kibocsátott számviteli bizonylat, amely a számviteli és az ÁFA jogszabályok által szabályozott és adóigazgatási azonosításra teljes mértékben alkalmas. Az elektronikus úton kibocsátott Számlákat a hatályos jogszabályok alapján, elektronikus úton kell megőrizni. Az eredeti elektronikus Számla, mint elektronikus úton kibocsátott számviteli bizonylat, hitelesen igazolja az adófizetéssel kapcsolatos jogok és kötelezettségek létét.

Mindezek alapján a Megrendelő, aki elektronikus úton adja le megrendelését és szállítással (átvételi pont, házhozszállítás) kívánja a terméket átvenni, minden esetben a fentieknek megfelelő elektronikus Számlát kap a rendeléséről.

Az így kiállított elektronikus Számla megfelel az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvényben, a 23/2014 (VI.30.) NGM rendeletben és az egyéb elektronikus számlára vonatkozó jogszabályokban előírt feltételeknek.

Azok a Megrendelők, akik az online megrendelés során a személyes átvételt választották, üzletünkben kapnak nyomtatott számlát az eladótól.

Saját raktárkészletünk közel 9000 féle termékből áll, így a raktáron lévőket azonnal átveheti üzletünkben a nyitvatartási idő alatt, vagy 1-2 munkanapos határidővel tudjuk szállítani.

Azok a termékek melyek nincsenek raktáron de rendelhetők, a terméknél feltüntetett határidő alatt próbáljuk beszerezni. 2-5 munkanaptól akár több hétig is eltarthat.

A becsült szállítási időket beszállító partnereink adják meg. A becslés átlagos beérkezési időt jelent, nem vállalunk felelősséget az esetleges változásokért (pl. hamarabb, vagy későbbi érkezés).

Az esetleges árfolyam-ingadozás és a beszerzési árak módosulása miatt üzletünk fenntartja az árváltozás jogát. Az árváltozás indokolt esetben a már megrendelt termékek árát is érintheti.


warning Webáruházunkban minden termék mellett feltüntetjük, hogy raktáron rendelkezésre áll-e. Ennek ellenére az árukészlet gyors változása miatt előfordulhat, hogy a termék weboldalunkon megrendelhető, de valós raktárkészlettel már nem rendelkezünk belőle. Az ebből fakadó kellemetlenségek érdekében kérjük érdeklődjön telefonon az aktuális raktárkészletről!

A termék állapota státusz csak a már beérkezett megrendelések feldolgozása után frissül, így nem tekinthető percre pontosnak. Ha valaki Ön előtt már megrendelte ezt a terméket, annak az árucikknek a valós megléte csak a számlája elkészülte után módosul. Munkaidőn kívül a készlet a megrendelésekkel nem módosul.

Ha egy megrendelésen belül több, eltérő szállítási határidejű termék szerepel, a megrendelt valamennyi termék beérkezését megvárjuk, így a leghosszabb szállítási határidőt szükséges figyelembe venni.

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben csak illusztrációként szerepelnek.

worldwide-shipping

Amennyiben Ön, mint külföldi állampolgár vagy külföldre szállítással szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat:

Érvényes rendelést Ön csak adatainak megadásával adhat fel.

Tegye kosárba a kívánt árukat, válassza a személyes átvételt!
A megjegyzés mezőbe tudja beírni a teljes postai irányítószámát és hogy kéri a végösszeg kiszámítását.

Amint megérkezett a megrendelése hozzánk, kiszámítjuk, hogy a csomagolási és postaköltséggel együtt mennyi lesz a végösszeg és küldünk egy válasz e-mailt.

A kiszállítás ára függ a csomag súlyától illetve a célország távolságától.

Minden külföldről leadott rendelés esetében a Rock Diszkont egyénre szabott válasz e­mailben tájékoztatja a pontos szállítási költségről, valamint a számla végösszegéről.

A külföldi megrendeléseket vagy a GLS futárral, vagy postai úton küldjük, mely függ a célország távolságától, így az Önnek legkedvezőbb tarifájú szállítási módot választjuk ki.

A szállítási idő függ a célország távolságától, a feladás időpontjáról e­mailben értesítjük.

Külföldi megrendelés esetén a fizetés átutalással vagy bankkártyás fizetéssel történik.

Az összeget Paypal-on, vagy Simple-n (bankkártyával vagy átutalással) kell rendeznie.

Az átutalás megtörténte után küldjük a csomagot.

Díjkalkulátor

britain_flag

Ordering from abroad:

If you would like to order, first of all, you have to sign up or create an account to our website. You have to give valid information about yourself!

After the registration, please add your orders to cart and choose the personal takeover.

You can write your postcode and your favourable total amount's calculation to the Notes.

When your order arrives to us, we will calculate your total amount + shipping cost, and we will send a reply e-mail about it.

You have to pay the amount of money by PayPal.

If the transfer is succesful, we will send your package immediately!

Shipping cost calculator

germany_flag
Bestellungen aus dem Ausland:

Gültige Bestellung nur nach der Registrierung und den Angaben der Daten.

Nach der Registrierung die gewünschten Waren in den Bestellkorb, wählen Sie den persönlichen Empfang!

In den Bemerkung Feld können Sie die vollständige Postleitzahl eintragen, und Sie bitten die Endsumme.

Sobald die Bestellung bei uns eingegangen ist, werden wir von den Versandkosten und den Warenwert zusammen die Endsumme berechnen, und das in einer e-Mail Ihnen zusenden.

Die Endsumme wird dann durch Paypal überwiesen.
Nach Eingang dieser Gesamtsumme verschicken wir das Paket.

Der Tarifkalkulator